Over RVTwente

Array

Re-integratie Visie Twente is een organisatie die zich richt op alles wat te maken heeft met re-integratieactiviteiten binnen de regio Twente.

Ook bedenkt RVTwente innovatieve projecten en concepten in samenwerking met andere partijen (werkgevers, UWV en gemeenten). Het doel hierin is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiding te bieden om stap voor stap de weg naar betaald werk te vinden. Daarnaast adviseert RVTwente diverse bedrijven over het plaatsen en begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking in een voor hun passende werkomgeving. Dit kan individueel bij een bedrijf, maar zeker ook in projectvorm.

Balans

RVTwente onderscheidt zich door te kijken naar de mogelijkheden, interesses, opleiding en werkervaring. Op dit moment biedt RVTwente diverse projecten aan die de weg naar werk mogelijk maken in samenwerking met diverse werkgevers. Een van de mogelijkheden is dat je bij RVTwente ervaring op kan doen binnen diverse branches. Hier kijken wij waar jouw interesses liggen en welke mogelijkheden wij zien.

Binnen het netwerk van RVTwente zijn er verschillende werkervaringsplekken die wellicht aansluiten bij je interessegebied. Mocht je een specifieke wens hebben, dan gaan wij hier ook mee aan de slag. Alle cliënten die instromen binnen RVTwente worden vrijwel direct geconfronteerd met werk, om zo vanaf de eerste dag te werken aan onder meer werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden, werkritme en belastbaarheid. Alle trajecten worden i.s.m. het UWV werkbedrijf bij jou in de buurt uitgevoerd.

Mogelijkheden binnen RVTwente

Binnen RVTwente hebben wij geconstateerd dat werk en privé in balans moeten zijn om succesvol uit te kunnen stromen naar werk. Op deze manier is ZVTwente “Zorg Visie Twente” ontstaan. Binnen ZVTwente is het mogelijk om ook aan de persoonlijke hulpvraag te kunnen voldoen, door middel van ambulante begeleiding of begeleid wonen.

 

administratie_banner

Benieuwd wat RVTWENTE voor jou kan betekenen?

Klik gerust hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op